AIRCONDITIONING

Airconditioning

Onder airconditioning (letterlijk: klimaatbeheersing) verstaan we het op mechanische wijze regelen van koeling, luchtvochtigheid en eventueel ook verwarming en ventilatie.

Met airconditioning kunt u altijd en overal het klimaat realiseren waarin u zich het prettigst voelt. Met de juiste temperatuur en een comfortabele luchtvochtigheid. Moderne airco-installaties leveren schone, gezonde en gekoelde lucht. Tevens ontvochtigen ze de lucht, waardoor ze schimmelvorming voorkomen. En dit alles zonder tocht en zonder lawaai. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat het in uw woon- en werkomgeving altijd goed toeven is.

Veel bedrijven brengen airco zelfs in stelling als onmisbaar instrument om personeel of klanten aan zich te binden. Vanwege de ideale leeftemperatuur en aangename vochtigheidsgraad, is een investering in klimaatbeheersing zelfs één van de meest kosteneffectieve manieren om prestatieverlies tegen te gaan. Onderzoeken wijzen uit, dat het hierbij kan gaan om percentages van 5 tot wel 15%!

Hoe werkt het Airconditioning

Airconditioning regelt de temperatuur, de luchtbeweging en de ontvochtiging.

Alle airconditioners werken in principe hetzelfde. De binnenunit zuigt de te koelen binnenlucht aan. Na eerst een stoffilter te zijn gepasseerd, wordt die lucht gekoeld met behulp van een speciaal, milieuvriendelijk koudemiddel dat continu in het aircosysteem wordt rondgepompt. Het neemt de warmte van de te koelen binnenlucht over. Na afkoeling wordt de gekoelde en gefilterde lucht weer de ruimte ingeblazen. Op de juiste temperatuur en in de juiste richting.

Nadat het koudemiddel door opwarming door de binnenlucht gasvormig is geworden, wordt het door de buitenunit geleid. Daar wordt het weer vloeibaar door afkoeling door de buitenlucht. Vervolgens wordt het koudemiddel weer naar binnen gevoerd en begint de airco-cyclus opnieuw.

Vraag een offerte aan voor uw project

F-GASSEN GECERTIFICEERD 

Airco kunt u het beste aanschaffen bij en laten installeren door een erkend installatiebedrijf zoals De Jager Service. Het uitrekenen, samenstellen en installeren van een airco-systeem is namelijk werk voor een vakman.

De Jager Service is een STEK-erkend bedrijf dat wil zeggen dat wij voldoen aan de eisen die de Stichting Erkenningsregeling voor de Uitoefening van het Koeltechnisch Installatiebedrijf stelt. 

AIRCOSYSTEMEN

Airco-systemen zijn er in alle soorten en maten. Er is echter maar één systeem dat precies aan uw wensen voldoet. Maak uw keuze dus zorgvuldig en raadpleeg altijd uw erkende installateur. Wilt u alleen koeling en luchtontvochtiging?

Wellicht ook verwarming? Verwarmen met airco is een uitkomst in situaties waarin de bestaande CV-installatie niet verder kan worden uitgebreid. Of in de seizoenen wanneer de CV buiten bedrijf is. En wist u dat er ook systemen zijn met geïntegreerde ventilatie en verwarming?

De volgende aircosystemen zijn beschikbaar:

  • Split- of multisplitsysteem
  • DVM/VRF/VRV/Multi V
  • DX koeling
  • Gekoeld water

Benadering & Werkwijze 

We hebben ons ten doel gesteld onze klant terzijde te staan als professioneel partner en te ondersteunen bij hun dagelijkse onderhoudsvraagstukken. Geen ad-hoc benadering maar een duurzame samenwerking, daar ligt onze kracht en tevens de meerwaarde voor onze verschillende opdrachtgevers.

Voor storingen  staat onze servicedienst voor u paraat. Het is tevens mogelijk een onderhoudscontract met ons aan te gaan.

 

Jaren ervaring

Succesvolle Projecten

Wij staan voor u klaar.

Een goede werking en veiligheid zijn de belangrijkste redenen om uw installatie in een topconditie te houden. Het voorkomt niet alleen onverwachte storingen maar ook onnodige slijtage van uw kostbare apparatuur. Onderhoud houdt uw installatie energiezuinig wat zowel ten goede komt aan het milieu, als aan uw portemonnee.

Service is voor ons niet alleen het verhelpen van storingen. Ook het geven van advies met betrekking tot uw installatie en energieverbruik hoort daarbij. Onze medewerkers hebben alle benodigde diploma’s maar worden ook jaarlijks bijgeschoold.

Door gebruik te maken van onze servicedienst bent u verzekerd van assistentie en hoeft u niets aan het toeval over te laten. Inzetbaar voor calamiteiten, storingen en klachtenonderhoud.

Laten we praten..

(030)-2093828

Betrouwbaarheid & Certificaten 

Lid van VNI-uneto en STEK SEI en F-gassen gecertificeerd!

Contact 

    Tennesseedreef 22, 3565 CJ Utrecht

    (030)-2093828

    info@dejagerservice.nl