VERWARMING 

Verwarming 

Ook voor verwarming systemen bent u bij De Jager Service aan het juiste adres.

U kunt bij De Jager Service terecht voor het aanschaffen of vervangen van:

 • CV ketels
 • Radiatoren en convectoren
 • Vloerverwarming
 • Luchtverwarming
 • Zonne-energiesystemen

Installatiebedrijf De Jager Service beschikt over ruime ervaring in bovenstaande dienstverlening.

CV KETELS

De aanschaf van een nieuwe CV-ketel is vaak een keuze voor lange termijn. Juist daarom is het heel belangrijk dat u hierin geen verkeerde keuze maakt.

Het is van groot belang dat de nieuwe CV-ketel bij uw woonsituatie en CV-installatie past.

Elk jaar brengen de fabrikanten weer nieuwe ketels op de markt die technisch zijn verbeterd en meer comfort kunnen bieden. Er kan voor een wandketel worden gekozen, of voor een staand model.

Daarnaast wordt de moderne CV-ketel steeds kleiner waardoor het eenvoudiger is een plek te vinden waar deze gemonteerd kan worden.

Bij het maken van de juiste keuze is het bijvoorbeeld wat u verlangt van uw ketel. Alleen centrale verwarming of ook warm water? Indien u warm water nodig heeft, waar gebruikt u dat warme water dan voor? Alleen voor een douche of wilt u gelijktijdig ook het bad vol laten lopen?

Vervolgens moet bepaald worden hoeveel vermogen u nodig heeft voor centrale verwarming. Dit wordt onder andere bepaald door de grootte en de isolatiewaarde van uw huis.

Vraag een offerte aan voor uw project

VLOERVERWARMING

In vergelijking met radiatoren of convectoren, geeft vloerverwarming een gelijkmatige, behaaglijke warmte over het gehele vloeroppervlak.
Een groter en meer verspreid verwarmend oppervlak bij een lagere warmte-afgiftetemperatuur schept een behaaglijk gevoel. De kamertemperatuur wordt vaak als hoger ervaren.
Radiatoren geven de warmte af aan de ruimte waar deze direct zal stijgen. Als de lucht afkoelt zal deze vervolgens zakken.

Bij vloerverwarming werkt dit juist andersom. De warmte zal bij de voeten beginnen en zal geleidelijk aan stijgen. Hierdoor wordt een aangename leefomgeving gecreëerd. Door deze gelijkmatige temperatuurverdeling en de aangename leefomgeving die gecreëerd wordt, kan de thermostaat in de meeste gevallen 1 á 2 graden Celsius lager gezet worden. Dit laatste zorgt weer voor energiebesparing.

Men heeft onderzocht dat het verlagen van de temperatuur met 1°C al kan leiden tot 6% energiebesparing.

LUCHTVERWARMING

Bij luchtverwarming zijn ventilatie en verwarming in één systeem geïntegreerd. De lucht wordt afgezogen, gefilterd, opgewarmd door een condensatieketel of een warmtepomp, en vervolgens via een kanalennet door roosters gestuurd.

Lucht uit natte ruimtes wordt direct naar buiten afgevoerd en in de droge ruimtes wordt verse lucht binnengevoerd. Op die manier wordt de lucht constant gezuiverd. Het systeem is makkelijk uit te breiden met airconditioning, bevochtiging, free-cooling en zelfs een pollenfilter.

ZONNE-ENERGIESYSTEMEN

Zonne-energie kan worden gebruikt voor water- en ruimteverwarming en voor stroomvoorziening.

 • Zonneboiler
 • Zonnecollector
WARMTEPOMPEN

Overal in onze omgeving is warmte aanwezig die niet bruikbaar is, omdat de temperatuur ervan te laag is. Denk aan de ventilatielucht uit gebouwen, de aardbodem en de buitenlucht.

Bij warmtepompen wordt de energie uit de lucht gehaald en opgepompt tot een hogere temperatuur, waarbij de warmte wordt afgegeven aan water. Dit is een ideaal systeem voor verwarming van een woning, zeker als de woning (grotendeels) voorzien is van vloerverwarming. Het water dient dan meestal slechts tot 38°C opgewarmd te worden waardoor een erg hoog rendement bereikt kan worden.

Daarnaast is het ook nog mogelijk om met sommige warmtepompen te koelen. Dit verhoogt het comfort in de woning.

Benadering & Werkwijze 

We hebben ons ten doel gesteld onze klant terzijde te staan als professioneel partner en te ondersteunen bij hun dagelijkse onderhoudsvraagstukken. Geen ad-hoc benadering maar een duurzame samenwerking, daar ligt onze kracht en tevens de meerwaarde voor onze verschillende opdrachtgevers.

Het is tevens mogelijk een onderhoudscontract met ons aan te gaan.

 

Jaren ervaring

Succesvolle Projecten

Wij staan voor u klaar.

Een goede werking en veiligheid zijn de belangrijkste redenen om uw installatie in een topconditie te houden. Het voorkomt niet alleen onverwachte storingen maar ook onnodige slijtage van uw kostbare apparatuur. Onderhoud houdt uw installatie energiezuinig wat zowel ten goede komt aan het milieu, als aan uw portemonnee.

Service is voor ons niet alleen het verhelpen van storingen. Ook het geven van advies met betrekking tot uw installatie en energieverbruik hoort daarbij. Onze medewerkers hebben alle benodigde diploma’s maar worden ook jaarlijks bijgeschoold.

Door gebruik te maken van onze servicedienst bent u verzekerd van assistentie en hoeft u niets aan het toeval over te laten. Inzetbaar voor calamiteiten, storingen en klachtenonderhoud.

Laten we praten..

(030)-2093828

Betrouwbaarheid & Certificaten 

Lid van VNI-uneto en STEK SEI en F-gassen gecertificeerd!

Contact 

  Tennesseedreef 22, 3565 CJ Utrecht

  (030)-2093828

  info@dejagerservice.nl