DUURZAAM

DUURZAAM ONDERNEMEN 

Wij krijgen van gebouwbeheerders en eigenaren regelmatig de vraag: “Hoe kan ik mijn vastgoed verduurzamen?” De winst daarvoor ligt in een lager leegstandrisico, lagere exploitatiekosten, een beter gebouw. Duurzame gebouwen halen een hoger rendement.

Om deze vraag op een juiste wijze te beantwoorden hebben wij ons verdiept in duurzame oplossingen voor de bestaande bouw. Wij hebben gekeken naar materiaalgebruik, toepassing van energiebesparende maatregelen maar ook naar het transport van bouwmaterialen en onze eigen afvalstromen.

De afgelopen jaren hebben we in verschillende projecten een actieve adviserende rol gespeeld in de voorfase en uitvoering. Mede door ons specialisme, ervaring en resultaatgerichte samenwerking met onze leveranciers kunnen wij bij inspecties en het opstellen van onderhoudsscenario’s concrete opties aandragen voor besparende maatregelen die bij uw situatie passen.

Vraag een offerte aan voor uw project

Verduurzaming

Elk gebouw heeft zijn eigen kenmerken. Wij proberen bij elk project de kansen tot verduurzaming zoveel als mogelijk te benutten.

Juist door onze interdisciplinaire werkwijze en nauwe samenwerking met opdrachtgevers brengen we projecten tot een goed einde. Onze betrokkenheid bij de problematiek omtrent het goed en efficiënt onderhouden van gebouwen heeft al meerdere malen tot een duurzaam resultaat geleid. Wij helpen de operationele kosten van een gebouw omlaag te brengen en het eigen rendement te verhogen.

Op het gebied van duurzaam beheren en onderhouden liggen nog veel kansen. Zowel voor onze opdrachtgevers als voor onszelf. Wij proberen deze kansen optimaal te benutten in de voorfase en het uitvoeringsproces.

OPLOSSINGEN

U kunt bij installatiebedrijf De Jager Service terecht voor duurzame en energiebesparende oplossingen in de vorm van: 

Zonne-energiesystemen:

  • – Zonneboilers en zonnecollectoren

Overige systemen:

  • – Warmtepompen
  • – Ventilatie met warmte terugwinning (WTW)

Benadering & Werkwijze 

We hebben ons ten doel gesteld onze klant terzijde te staan als professioneel partner en te ondersteunen bij hun dagelijkse onderhoudsvraagstukken.

Geen ad-hoc benadering maar een duurzame samenwerking, daar ligt onze kracht en tevens de meerwaarde voor onze verschillende opdrachtgevers.

Het is tevens mogelijk een onderhoudscontract met ons aan te gaan.

 

Jaren ervaring

Succesvolle Projecten

Wij staan voor u klaar.

Een goede werking en veiligheid zijn de belangrijkste redenen om uw installatie in een topconditie te houden. Het voorkomt niet alleen onverwachte storingen maar ook onnodige slijtage van uw kostbare apparatuur. Onderhoud houdt uw installatie energiezuinig wat zowel ten goede komt aan het milieu, als aan uw portemonnee.

Service is voor ons niet alleen het verhelpen van storingen. Ook het geven van advies met betrekking tot uw installatie en energieverbruik hoort daarbij. Onze medewerkers hebben alle benodigde diploma’s maar worden ook jaarlijks bijgeschoold.

Door gebruik te maken van onze servicedienst bent u verzekerd van assistentie en hoeft u niets aan het toeval over te laten. Inzetbaar voor calamiteiten, storingen en klachtenonderhoud.

Laten we praten..

(030)-2093828

Betrouwbaarheid & Certificaten 

Lid van VNI-uneto en STEK SEI en F-gassen gecertificeerd!

Contact 

    Tennesseedreef 22, 3565 CJ Utrecht

    (030)-2093828

    info@dejagerservice.nl