KLEIN BOUWKUNDIGE WERKZAAMHEDEN

KLEIN BOUWKUNDIGE WERKZAAMHEDEN

Ook voor kleine bouwkundige werkzaamheden kunt u bij De Jager Service terecht.

U kunt bij ons terecht voor bouwkundige aanpassingen en voorzieningen. Ook als uw pand een andere functiebestemming krijgt, kunnen wij de nodige verbouwingen daarvoor verzorgen.

Staan u grote of kleinere onderhoudstaken te wachten?

De Jager Service is er voor het ′grote werk′, zoals dak- of isolatiewerken, maar ook voor geplande onderhoudstaken, zoals houtrotsanering, staal- en betonconservering, gevelreiniging en het plaatsen van hang- en sluitwerk volgens de normen van het PKVW (Politie Keurmerk Veilig Wonen).

Vraag een offerte aan voor uw project

Benadering & Werkwijze 

We hebben ons ten doel gesteld onze klant terzijde te staan als professioneel partner en te ondersteunen bij hun dagelijkse onderhoudsvraagstukken.

Geen ad-hoc benadering maar een duurzame samenwerking, daar ligt onze kracht en tevens de meerwaarde voor onze verschillende opdrachtgevers.

Het is tevens mogelijk een onderhoudscontract met ons aan te gaan.

Jaren ervaring

Succesvolle Projecten

Wij staan voor u klaar.

Een goede werking en veiligheid zijn de belangrijkste redenen om uw installatie in een topconditie te houden. Het voorkomt niet alleen onverwachte storingen maar ook onnodige slijtage van uw kostbare apparatuur. Onderhoud houdt uw installatie energiezuinig wat zowel ten goede komt aan het milieu, als aan uw portemonnee.

Service is voor ons niet alleen het verhelpen van storingen. Ook het geven van advies met betrekking tot uw installatie en energieverbruik hoort daarbij. Onze medewerkers hebben alle benodigde diploma’s maar worden ook jaarlijks bijgeschoold.

Door gebruik te maken van onze servicedienst bent u verzekerd van assistentie en hoeft u niets aan het toeval over te laten. Inzetbaar voor calamiteiten, storingen en klachtenonderhoud.

Laten we praten..

(030)-2093828

Betrouwbaarheid & Certificaten 

Lid van VNI-uneto en STEK SEI en F-gassen gecertificeerd!

Contact 

    Tennesseedreef 22, 3565 CJ Utrecht

    (030)-2093828

    info@dejagerservice.nl