SANITAIR & KEUKENS

SANITAIR

Wilt u een nieuwe badkamer of uw huidige badkamer renoveren? Dan bent u bij installatiebedrijf De Jager Service aan het juiste adres.

De Jager Service is specialist in het installeren van luxe badkamers. Denk hierbij aan mooie design badkamers, stoomcabines, whirlpools en sauna’s.

Maar ook eenvoudige badkamers, toiletten, sanitaire opstellingen voor minder validen en het realiseren van grotere sanitaire voorzieningen voor bijvoorbeeld kantoorgebouwen, scholen en campings behoren tot de werkzaamheden van De Jager Service.

 

Ook alle voorbereidende werkzaamheden kunt u aan ons toevertrouwen, zoals het verplaatsen of aanleggen van waterleidingen en riolering. Kortom: desgewenst verzorgen wij de complete verbouwing van uw badkamer en/of toilet.

Vraag een offerte aan voor uw project

KEUKENS

Wilt u een nieuwe keuken? Dan bent u bij installatiebedrijf De Jager Service aan het juiste adres.

Het installeren van keukens is nauwkeurig werk, hiervoor is ervaring en vakmanschap nodig. Daarnaast moet er de beschikking zijn over het juiste gereedschap voor een correcte keukeninstallatie.

Installatiebedrijf De Jager Service voert alle keukeninstallatie werkzaamheden met zorg en nauwkeurigheid uit. Denkt u hierbij aan het stellen en koppelen van kastwerk en werkbladen, de installatie van apparatuur en het aanleggen van gas, elektra, water en afvoer.

Merken

We werken onder andere met de volgende merken:

  • Sanitair: V&B, Sphinx, sanibase
  • Ligbaden: Ucosan V&B sphinx
  • Douchebakken: Ucosan V&B sphinx
  • Kranen: Hans Grohe , F Grohe, Kludi, Venlo

Benadering & Werkwijze 

We hebben ons ten doel gesteld onze klant terzijde te staan als professioneel partner en te ondersteunen bij hun dagelijkse onderhoudsvraagstukken.

Geen ad-hoc benadering maar een duurzame samenwerking, daar ligt onze kracht en tevens de meerwaarde voor onze verschillende opdrachtgevers.

Het is tevens mogelijk een onderhoudscontract met ons aan te gaan.

Jaren ervaring

Succesvolle Projecten

Wij staan voor u klaar.

Een goede werking en veiligheid zijn de belangrijkste redenen om uw installatie in een topconditie te houden. Het voorkomt niet alleen onverwachte storingen maar ook onnodige slijtage van uw kostbare apparatuur. Onderhoud houdt uw installatie energiezuinig wat zowel ten goede komt aan het milieu, als aan uw portemonnee.

Service is voor ons niet alleen het verhelpen van storingen. Ook het geven van advies met betrekking tot uw installatie en energieverbruik hoort daarbij. Onze medewerkers hebben alle benodigde diploma’s maar worden ook jaarlijks bijgeschoold.

Door gebruik te maken van onze servicedienst bent u verzekerd van assistentie en hoeft u niets aan het toeval over te laten. Inzetbaar voor calamiteiten, storingen en klachtenonderhoud.

Laten we praten..

(030)-2093828

Betrouwbaarheid & Certificaten 

Lid van VNI-uneto en STEK SEI en F-gassen gecertificeerd!

Contact 

    Tennesseedreef 22, 3565 CJ Utrecht

    (030)-2093828

    info@dejagerservice.nl